София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

НЕИЗВЕСТНИ НАПАДНАХА ДОМА НА ЕДВИН СУГАРЕВ

ПРИЧИНА ЗА ВЗЛОМА НАЙ-ВЕРОЯТНО Е НОВАТА КНИГА НА СУГАРЕВ

9 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Неизвестни за момента извършители са проникнали в дома на бившия депутат и посланик Едвин Сугарев. Това се е случило, докато снощи Сугарев е гостувал на телевизионно предане, за да коментира разкритията си, свързани с КТБ.

В дома на Сугарев не е имало никого по време на взлома.

 Едвин Сугарев споделя, че следите от взлома са видими, като той е установил, че е бил пипан и личния му пистолет като от него са извадени всичките патрони. Пред сайта faktor.bg Сугарев разкри, че е забелязал, че снощи е бил следен от черна лимузина в късните часове на нощта.

След инцидента в дома на Сугарев са били изпратени криминалисти. Дипломатът е сигурен, че взломът в дома му е свързан с журналистическото разследване по аферата с банката на Цветан Василев.

Припомняме, че преди два дни се състоя премиерата на книгата „Аферата КТБ“ , за което Сугарев разкрива, че това разследване е било най-трудното в живота му.

До броени дни книгата ще излезе на книжния пазар.