A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 161

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 166

Суданци удариха колата на съпругата на Волен Сидеров | eurocom.bg
Гледай
на живо

Суданци удариха колата на съпругата на Волен Сидеров

Дали лидерът на Атака е бил обект на нападението?

Инцидент е станал снощи близо до Симеоновоско шосе, в квартал Витоша, със съпругата на Волен Сидеров – Деница Сидерова. Нейната кола е била блъсната от автомобил, управляван от судански гражданин. На мястото на катастрофата е пристигнал лидерът на Атака, както и водещите Бареков и Байрактаров, които съобщиха новината в предаването си по телевизия Евроком. Има версия, че това е било опит за сплашване на Волен Сидеров, но нападателите случайно са объркали колата.

Полицаите са взели алкохолна проба на Деница Сидерова. Пред водещия Байрактаров Деница е разказала, че в малка, тъмна уличка колата й била застигната от джип „Хонда“, който я блъснал и счупил огледалото й. Шофьорът спрял и започнал да сипе заплахи, но като видял, че в колата имало две жени с малко дете, разбрал, че вероятно е допуснал грешка. Тогава неговият спътник – отново судански гражданин, успял да избяга.

По думите на водещите на „Бареков и Байрактаров без цензура“ пробите за алкохол и наркотици на шофьора - суданец са взети час и половина след инцидента.  

От МВР потвърдиха, че 40-годишен судански гражданин е задържан за агресивно поведение на пътя. Според полицията, след леко пътнотранспортно произшествие между двата джипа суданският гражданит започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. Но в района на бул. „Г.М.Димитров" тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея.

Мъжът е арестуван и отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.