София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Състоянието на Цветан Вълчев остава критично

От фен клуба на „Левски“ категорично отрекоха, че зад побоя стоят фенове

пропускане
5 годиниКрими 5 Боряна Райчева

Тежко остава състоянието на рекламния мениджър на „Левски“ Цветан Вълчев. Вчера той беше жестоко пребит с метални тръби на паркинга на стадион „Георги Аспарухов“. Той бе откаран спешно в ИСУЛ, където лекарите се борят за живота му. Състоянието му все още не е стабилно.
От Националния фенклуб на „Левски” категорично отхвърлиха спекулациите, че причината за тежкия побой са бизнес отношения между футболния клуб и феновете.
Травмите на Вълчев са показали, че той е опитал да се пази основно с дясната си ръка. Според медиците, ако побоят е продължил още няколко минути, Вълчев е щял да издъхне на място. Дясната страна на черепа му е смачкана, ребрата от същата страна са счупени от 7-мо до 11-то. Според лекарите следващите 24 часа ще са показатлени за живота му.

Записите от охранителните камери в района на „Герена” показаха вероятните извършители - двама мъже, облечени в черно. Те побягват от местопрестъплението и се качват на тъмен автомобил, с който тръгват към "Ботевградско шосе".