Гледай
на живо

Състоянието на Цветан Вълчев остава критично

От фен клуба на „Левски“ категорично отрекоха, че зад побоя стоят фенове

Състоянието на Цветан Вълчев остава критично Тежко остава състоянието на рекламния мениджър на „Левски“ Цветан Вълчев. Вчера той беше... thumbnail text

Тежко остава състоянието на рекламния мениджър на „Левски“ Цветан Вълчев. Вчера той беше жестоко пребит с метални тръби на паркинга на стадион „Георги Аспарухов“. Той бе откаран спешно в ИСУЛ, където лекарите се борят за живота му. Състоянието му все още не е стабилно.
От Националния фенклуб на „Левски” категорично отхвърлиха спекулациите, че причината за тежкия побой са бизнес отношения между футболния клуб и феновете.
Травмите на Вълчев са показали, че той е опитал да се пази основно с дясната си ръка. Според медиците, ако побоят е продължил още няколко минути, Вълчев е щял да издъхне на място. Дясната страна на черепа му е смачкана, ребрата от същата страна са счупени от 7-мо до 11-то. Според лекарите следващите 24 часа ще са показатлени за живота му.

Записите от охранителните камери в района на „Герена” показаха вероятните извършители - двама мъже, облечени в черно. Те побягват от местопрестъплението и се качват на тъмен автомобил, с който тръгват към "Ботевградско шосе".