София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

THE TELEGRAPH ЗАПОДОЗРЯ ВЛАДИМИР ПУТИН В БЕЗСМЪРТНОСТ

НА ВЪПРОСА: „БЕЗСМЪРТЕН ЛИ Е ПУТИН?“ ИЗЛЕЗЛИ ДОСТА НЕОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ

8 годиниОбщество 4 Боряна Райчева

Британският вестник не на шега зададе въпрос – как е възможно на стогодишни фотографии да се забележат двойници на руския лидер?

Владимир Путин или Дънкан Маклауд?“ – неочаквано възникна въпросът сред британските журналисти от изданието на The Telegraph за произхода на руския президент. Сътрудниците на вестника са намерили фотографии от 1920-та и 1941-ва години, на които се виждали лица на хора, подозрително много приличащи на руския лидер. В търсене на достъпно обяснение, журналистите стигат твърде далеч, те представят фантастични версии: от извънземният му произход до неговото безсмъртие.

За да се доближат до разгадаването на феноменалните двойници на Путин на фотографиите от далечното минало, уплашените съвременни англичани от The Telegraph включили в разследването си и потребители на „Twitter“. Редакцията предложила на потребителите да отговорят на въпроса: „Безсмъртен ли е Путин?“ И излезли доста неочаквани резултати. Само за един час 66% от аудиторията отговорила положително, при което журналистите набързо приключили анкетата, опасявайки се, че твърде много внимание е спечелил руският президент.

Междувременно, абонатите на мрежата дават на британските журналисти все повече поводи за безпокойство. Оказало се, че още един двойник на президента на Русия зловещо се усмихва от портрет на гръцки генерал от ХIХ век.

Други читатели на The Telegraph отговорили на същия въпрос за безсмъртието на Путин, че дори е по-жив отколкото си мислим.

Наскоро експерти на британския вестник Daily Mail анализирали пластичността в походката и жестовете на президента Владимир Путин и установили, че руският лидер е въоръжен и опасен. Западните специалисти са сигурни, че определената скованост в движенията от дясната страна, която се забелязва при Путин по време на масови мероприятия, навежда на мисълта, че той във всеки миг е готов да извади пистолет из под дрехата си.

Източник:lifenews.ru