София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тяло на мъж беше намерено край село Любен Каравелово

Загиналият вероятно е 28-годишният Иван Йорданов

5 годиниКрими 2 Боряна Райчева

Тяло на мъж бе намерено вчера близо до военното поделение край варненското село Любен Каравелово, където преди седмица изчезна 28-годишният Иван Йорданов. От полицията потвърдиха информацията, но все още не съобщават дали това е издирваният мъж.

Жител на варненското село Любен Каравелово се натъкнал на тялото и е устаовил прилики с издирвания Иван Йорданов. Не се съобщава за насилие. Все още не са ясни причините за смъртта на младия мъж.

Сигналът за изчезването на Иван Йорданов беше подаден на 25 август от негови близки. В момента на изчезването си той се е намирал на територията на същото военно поделение.

Полицията води разследване за причините за смъртта на младия мъж, който е намерен в гористата местност до варненското село Любен Каравелово. В по-късните часове се очаква да излезе официална информация по случая.