Гледай
на живо

Тръмп: С Ким се влюбихме един в друг

Американският президент шокира света с признание

Тръмп: С Ким се влюбихме един в друг Американският президент Доналд Тръмп заяви по време на митинг в Западна Вирджиния, че със севернокор... thumbnail text

Американският президент Доналд Тръмп заяви по време на митинг в Западна Вирджиния, че със севернокорейския лидер Ким Чен Ун са се "влюбили" един в друг.

"Бях наистина твърд - но той също. Отношенията ни вървяха ту напред, ту назад. И тогава се влюбихме. Не, наистина - той ми написа красиви писма и те наистина са страхотни", заяви Тръмп с шеговит тон.

Президентът каза, че спирането на ядрените опити и ракетните изпитания са признак, че подходът му към Северна Корея работи. Очаквайки да бъде разкритикуван за топлите си думи към Ким, президентът добави саркастично:

"Доналд Тръмп каза, че са се влюбили. Колко ужасно, ама само колко ужасно. Толкова непрезидентско".

Припомняме ви, че през месец юни Тръмп и Ким се срещнаха. Срещата на "четири очи"приключи след близо 6 часа разговори. Американският президент заяви, че тове е било много добра среща и още тогава Тръмп констатира, че между тях се дава началото на една страхотна връзка.

Лидерът на Северна Корея Ким чен Ун от своя страна обяви, че стари пречки и предразсъдъци спъват отношенията им днес, както и че трябва да се извърви дълъг път към преодоляването им.