Гледай
на живо

В „ЕвроДикоФ“ на 25 май: водещата от bTV Радост Драганова с майка си в схема за елиминиране на чужди инвеститори

За първи път: Стажанта броди в Пловдив – провокиран от смайващите факти, изнесени от общинския съветник Иван Петков, Стажанта отиде в сряда на изненадваща акция в града под тепетата по време на сесията на общинския съвет: резултатът – отчайващи интервюта с общински съветници, пълно разобличаване на съученика на Иван Тотев и зам.- кмет по транспорта на лъжите, които избълва пред камерата ни. Убийствени кадри от обиколката на Стажанта по някои спирки на градския транспорт в Пловдив, доказващи неработещата транспортна система. Към пловдивската тема прибавяме втората част от интервюто на Иван Петков.

Другата основна тема е римейк на случая Белведере с френския посланик: този път жертва е кипърски инвеститор, на когото са откраднали фирмата със съдействието на водещата на bTV – Радост Драганова и нейната майка.

Драматичен разказ на журналиста от Червен бряг Христо Гешов, който беше пребит заради своите разследвания.
Защо трябваше отдавна да бъде уволнена зам.- министър Жени Начева, която беше замеряна с яйца във Враца?


Защо Слави Трифонов облече черна тениска с надпис: „Системата ги убива“?

Елена Йончева осъди Бойко Борисов! Колко много и какви защитници се навъдиха по случая.

Нови 4 минути дадоха на Иванчева да разговаря с журналистите – Как отговори тя на въпросите на Стажанта: „Искахте ли подкуп от Ваклин?“, „Какво знаете за намерените пари в колата?“ Иванчева предаде на Стажанта бележка – Какво е съдържанието?

Гледайте предаването „ЕвроДикоФ“, всеки петък от 20:00ч. на живо по телевизия „Евроком“, във facebook страницата, youtube канала и на официалната страница на телевизия „Евроком“: www.eurocom.bg

Етикети: Сашо Диков