Гледай
на живо

Валери Симеонов категоричен: Никаква коалиция с Бареков

Атака и Сидеров да подписват каквото си искат

Валери Симеонов категоричен: Никаква коалиция с Бареков Вицепремиерът Валери Симеонов коментира обявената преди броени дни бъдеща коалиция между Волен Сидер... thumbnail text
Вицепремиерът Валери Симеонов коментира обявената преди броени дни бъдеща коалиция между Волен Сидеров и Николай Бареков, прокламирана като отпор на евентуалните напливи на мигранти в България по европейски квоти, както и участие в предстоящите избори за евродепутати. 
 
Съпредседателят на „Обединените патриоти“ акцентира , че Коалицията на Обединени патриоти още я има, а странните, цитирам, „процеси за някаква нова коалиция, не се приема еднозначно от обществото“.
 
Симеонов допълва коментара си пред БНТ така: „Аз съм диалогичен човек. Не съм от най-стандартните политици. С Бареков обаче няма никакъв шанс да влезем в коалиция. Атака могат да си подписват каквото си искат. Нищо лошо не виждам в това“.
 
Вицепремиерът смята, че вотът за недоверие, внесен от БСП за сектора здравеопазване, няма да мине, защото бил несъстоятелен. „ За година и половина няма как да се случат всички радикални промени в здравеопазването, припомня Симеонов и допълва - в програмата на НФСБ е заложена демонополизацията на Здравната каса. Имаме програма и тя се следва.