София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Веселина Томова: Втрещена съм от малодушието на този народ

Журналистката представи книгата си в предаването „ЕвроДиков“

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

"Всичко ме втрещява, всичко ме вбесява и най-вече търпението на този народ, който вече не знам волско ли е, биволско ли е, не знам.", коментира пред Сашо Диков в предаването "Ево Диков" журналистката Веселина Томова, която представи в студиото нова си книга "Този живот е за смелите".

 
"Просто в България всичко ес превръща в една гротеска, в една пропаганда. аз съм на абсолютно категорично мнение от това, което се пропагандира по всички големи телевизии.Аз съм втрещена от това, че юристи не излизат, за да кажат в един глас, че уличното право не трябва да диктува правенето на закони.", обясни още Томова.
 
Жулналистката заяви още, че е възмутена от това, че никой не излиза, за да каже, че всъщност Поффрийман е бил нападнатият и е можело той да бъде убитият. Томова беше категорична, че случаят на Полфрийман се използва, за да се удари съдът и това е опит да се смачка правосъдната система.