София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Връщат ли се мутренските времена у нас?

Говори собственикът на разбито заведение в София

5 годиниКрими 2 Боряна Райчева

Връщат ли се мутренските времена в България? След като в средата на август заведение в центъра на София беше разбито от мафиоти, пред bTV  говори собственикът му Емануил Лазаров. Лазаров коментира обвиненията, че след погрома в заведението му той не уведомил органите на реда, като обясни, че е бил заблуден от салонния управител, който го бил уверил, че се е обадил в полицията.
 
Потърпевшият беше категоричен, че в никакъв случай не е искал да отстрани държавата от казуса, каквито обвинения бяха отправени от страна на властите.
 
"Разчитам на органите на МВР и институциите и съм им ходатайствал за това нещо през цялото време.", обясни още Лазаров и допълни, че и той и служителите му многократно са съдействали на МВР.
 
Забавеният сигнал за престъплението  бизнесменът обясни с недоразумение, тъй като салонният управител и хостесата решили, че пратените от СОТ коли са са на полицията.
 
В Софийски градски съд днес ще се гледа делото срещу задържаните за разбиването на заведението.