София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Алегри: Възможно е Роналдо да започва от пейката

Ще се случва Роналдо да попада на резервната скамейка, както беше през годините в Мадрид

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри очаква много труден мач за „старата госпожа“ срещу Лацио. Утре италианският шампион ще посрещне тима на Симоне Индзаги на „Алианц Стейдиъм“, а срещата ще бъде дебют за Кристиано Роналдо пред собствена публика. Португалецът ще опита да открие головата си сметка в Калчото, след като не успя да го направи преди седмица в гостуването на Киево. Алегри призна, че е възможно CR7 да започва от резервната скамейка в някои срещи, за да бъде свеж за важните битки, в които, без съмнение, Ювентус ще участва в хода на сезона.
„Утре очаквам огромен ентусиазъм. Лацио е отборът, който през изминалия сезон ни нанесе първа загуба, а след това ни победи още веднъж. Двубоят ще бъде труден, без значение срещу кого ще играем“, започна Алегри.
„Бонучи е футболист на Ювентус и ще бъде оценяван за това, което прави на терена. Винаги се е влагал в работата си и трябва да бъде уважаван. Както Дибала, така и Манджукич може да играе с Роналдо. Трите срещи до паузата ще бъдат трудни. Утре очаквам да бъде горещо. Смените ще бъдат много важни. В хода на сезона ще правим много промени. Ще се случва Роналдо да попада на резервната скамейка, както беше през годините в Мадрид. Засега ще играе, а след това ще видим“, завърши треньорът на Ювентус.