София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БИЛЕТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ-СЪРБИЯ СА В ПРОДАЖБА

ПОСЛЕДНАТА ОФИЦИАЛНА КОНТРОЛА ПРЕДИ ЕВРОВОЛЕЙ Е НА 3 ОКТОМВРИ В АРЕНА АРЕМЕЕЦ

9 годиниВолейбол 6 Телевизия Евроком

Сблъсъкът между националните отбори за мъже на България и Сърбия на 3 октомври 2015 г. в „Арена Армеец” ще е последната официална контрола за двата тима преди Европейското първенство по волейбол.

Феновете ще имат шанс да влизат в залата срещу изключително примамливи цени на билетите за мача между любимците си от България и вицешампиона от Световната лига и претендент за титлата от Евроволей 2015 Сърбия.

Единичните пропуски за различните нива в „Арена Армеец” струват 2, 3 и 5 лева. Специално за двубоя на 3 октомври обаче се предлагат и семейни пакети от по 4 билета, които са още по изгодни - съответно на цени от 6, 10 и 12 лева.

В Двореца на културата и спорта във Варна са мачовете от група С, където е световният шампион Полша, Белгия, Беларус и Словения. Билети за двубоите от Евроволей 2015 в морската ни столица.