София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

РОНАЛДИНЬО ИСКА ТРОФЕЙ ОТ БРАЗИЛЕЙРО

БРАЗИЛЕЦЪТ ЖЕЛАЕ ДА ПОПЪЛНИ СV-ТО СИ С КУПА СПЕЧЕЛЕНА ЗА ФЛУМИНЕНЗЕ

9 годиниБразилейро 2 Телевизия Евроком

Роналдиньо се завърна в Бразилия за да сбъдне мечтата си. Бразилецът иска да добави към титлите си, трофея от Бразилската серия "А". След два месеца извън терена,  Роналдиньо се присъедини към Флуминензе. Бразилецът взе номер 10.

Атакуващият полузащитник, печели световна слава като футболист на Барселона (2003-2008), където се доказва като майстор на дриблирането, преките свободни удари и пасовете. Роналдиньо изиграва три сезона за отбора на Милан (2008-2011), след което играе в бразилските Фламенго, Атлетико Минейро и мексиканския Куеретаро.

Той е избиран е за футболист на годината на ФИФА през 2004 и 2005 г. През 2005 г. Роналдиньо става третият бразилец, който получава наградата Златната топка за най-добър футболист на Европа.

Той има много награди, но 35 годишният футболист има амбиция да постигне още повече в своя живот и кариера.

"Това което ме мотивира е да спечеля титли които още не съм печелил. Нямам титла от Бразилската лига. За това се върнах. Върнах се за да се опитам да вдигна тази купа. Това ме кара да се събуждам рано. Трябва да спечеля това което нямам", каза роналдиньо пред медиите в Бразилия. 


Роналдиньо може да се окаже липсващото парче от пъзела което не достига на Флуминензе да докоснат върха.