София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

САО ПАУЛО – ФУМИНЕНЗЕ – ПРЕВЮ

ЩЕ ПРЕКЪСНЕ ЛИ САО ПАУЛО УЖАСНАТА СИ СЕРИЯ ?

9 годиниБразилейро 1 Телевизия Евроком

В първия от двата неделни мача, които са определени за пряко излъчване по Евроком, един срещу друг се изправят отборите на Сао Пауло и Флуминензе. Мачът започва в 22:00 часа и по всичко личи се очертава да е много, много интересен.

 

Сао Пауло излиза за този мач с голяма част от играчите, с които игра през последните два кръга. Много от техните играчи напуснаха клуба, а сега се очаква и полузащитника Соуза също да премине в отбор от Европа. Алан Кардец продължава да лекува контузия, а младежкия национал Босчилия също е контузен и няма да може да вземе участие в двубоя. Бруно Вейра ще е под въпрос до последно. Рафаел Толой и Луиш Фабиано вече са възстановени и по всичко личи, че ще попаднат сред титулярните единадесет.

За Флуминензе Ендерсон Морейра ще може да разчита на изтърпелия наказание Гум, а отсъстващи са Винсиус /счупен крак/ и Роберт/глезен/.

След загуба в последния кръг, като гост на Атлетико Паранензе с 2:1, Сао Пауло натрупаха две поредни загуби и трети мач без победа. Тяхната защита е ужасна, след като допуснаха шест гола в последните два кръга.

Представянето на Флуминензе бележи прогрес в последните кръгове и след победата у дома срещу Сантош с 2:1, те вече са на трето място в класирането на „Бразилейрао”, като са в серия от три поредни победи.

Слабата защита на домакините и отличното нападение на гостите, предполага голове от страна на Флуминензе. От своя страна Сао Пауло нямат навик да губят у дома.

Флуминензе успя да спечели последните си три двубоя срещу Сао Пауло, като последния от тях беше постигната при гостуването им на „Морумби”.

 

Интересни факти преди двубоя :

 

-         Флуминензе записа над 2.5 гола в последните си 6 гостувания за първенството.

-         Сао Пауло е непобеден в 11 поредни домакински мача за първенство.

-         В 6 от последните 7 сблъсъка между Сао Пауло и Флуминензе се получват над 2.5 гола.

-         Флумиензне спечели последните си 3 срещи срещу Сао Пауло.

-         Флуминензе е в серия от 3 поредни победи.

-         Флуминензе успя да отбележи най-малко по 2 гола в предходните си 3 шампионатни мача.