София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ВАШКУ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ФИГЕЙРЕНЗЕ В ОПИТ ДА ИЗПЛУВА

МОРЕПЛАВАТЕЛИТЕ ТЪРСЯТ ПЪРВИ УСПЕХ ОТ 5 СЕДМИЦИ НАСАМ

9 годиниБразилейро 2 Телевизия Евроком

Отборът на Вашку да Гама излиза тази вечер срещу тима на Фигейрензе в първи мач от 21-вия кръг на Бразилейро. 

Двубоят е с начален час 00:30 и ще бъде пряко излъчен по телевизия Евроком. Срещата може да наблюдавате и на живо от сайта eurocom.bg

Домакините са окрилени от изненадващия успех за купата. Последният в класирането на бразилската Серия А изхвърли отбора на Фламенго след успех с 1:0 като гост и равен 1:1 в реванша. Фигейрензе също продължи напред за купата, отстранявайки Атлетико Минейро. 

Вашку са в серия от 3 поредни загуби и общо 6 мача без победа. В предишния кръг "мореплавателите" отстъпиха на Гояс с 3:0 като гост. 

Тима на Фигейрензе също не се намира в най-добрата си форма, но след три поредни мача без успех, съумя да надделее над Спорт Ресифе с 2:1 в миналия кръг. 

Вашку са най-слабият домакин в Бразилейро със само 9 точки от 10 мача, а Фигейрензе имат само една победа като гост през този сезон и тази вечер ще опитат да запишат втората си. 

В късния двубой Сао Пауло посреща Понте Прета. Мачът е от 03:00 часа българско време.