София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Ще се кандидатира ли кметът на Перник за президент?

Станислав Владимиров коментира, че е поел ангажименти пред перничани
44 сЕвроком 991

„Кмет съм на Перник, поел съм ангажименти пред перничани в предизборната си кампания! И ще ги изпълня! Всичко останало е несериозно и не заслужава да се коментира сериозно“ – така  реагира кметът Станислав Владимиров по повод  „бомбата“ в новинарския поток днес. Че ще се кандидатира за президент, пише PernikNews.

Владимиров не е изненадан от това, че името се забърква в най-различни постановки. Но е категоричен, че неговата кауза е била и остава Перник.

„Толкова много работа имаме. Толкова много проекти ни чакат. Изключително натоварени дни покрай реализирането на плановете на зелената сделка. Има толкова тънки моменти, които трябва да се „хванат“ в крачка от кметската администрация. За доброто на Перник. И ние ще го правим не само тази година, но и във времето на мандата ни“ – каза още градоначалникът.

Напомняме, че днес в столичен сайт гръмна новината, че Владимиров ще се бори за стола на Радев. Какви са игрите и кои са режисьорите на всички постановки, в които се вкарва и името на Владимиров- всеки средно интелигентен човек може да разбере.