София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Илиан Илиев: Доволен съм като цяло от сезона, въпреки тази загуба

Достигането до баражите само по себе си говори за напредък

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Треньорът на футболния отбор на Черно море (Варна) Илиан Илиев коментира специално за Евроком ТВ срещата-бараж срещу отбора на Левски София, в която гостите от Варна загубиха с резултат 1:4. Илиев заяви, че е разочарован от загубата, но като цяло е удовлетворен от развитието на отбора през двата полусезона:

"Разбира се, разочарован съм от загубата от Левски, тъй като това беше мач-битка за участие в Европа. Но не мога да скрия и от себе си, че виждам прогрес в отбора на Черно море. Самото стигане дотук пак е нещо. Имаме да подобряваме много неща в спортно-технически аспект, но ще имаме предостатъчно време за изводи, поправяне на грешки и тактики. Новият полусезон е доста напред във времето, засега мога единствено да споделя, че търсим със сигурност няколко новопопълнения за отбора".