София 25 °C София 25°C - предимно облачно Велико Търново 20 °C Велико Търново 20°C - предимно облачно Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - разкъсана облачност Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - ясно небе

Левски представи Александър Александров

Александър Александров: Mожем да спечелим трофей още тази година

10 годиниФутбол 4 Телевизия Евроком

Левски представи официално второто си зимно попълнение Александър Александров.Новината бе съобщена на официалната страница на клуба в интернет.
"Щастлив съм, че съм на "Герена". Още преди да подпиша с Левски знаех, че идвам в голям отбор с амбиции, но след първите си дни тук осъзнах наистина колко голям е този клуб, какъв е духът, който витае около него и каква отговорност е да носиш "синята" фланелка", каза Александров.
"Ще дам всичко от себе си да помогна на Левски да се върне на върха. Искам и знам, че можем да спечелим трофей още тази година. Трябва да хвърлим всички сили, за да вземем Купата на България и да се изкачим колкото се може по-нагоре в класирането за шампионата”, заяви Александров.
Контрактът на защитника е за срок от две години, като той ще играе с №2 на гърба. Интересното е, че той все още има договор с Черно море, а от Берое се жалват, че е подписал и с тях.