София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Конър Макгрегър се преклони пред Мейуедър

Много по-събран е от мен, признавам му го, коментира ирланецът

7 годиниДруги 1 Телевизия Евроком

Конър Макгрегър призна превъзходството на Флойд Мейуедър, който го победи в Лас Вегас в Битката за близо 1 милиард долара. Ирландецът коментира след загубата, че е предпочитал съдията да го остави да падне на земята и да бъде нокаутиран, вместо да спира мача в десетия рунд с технически нокаут.
"Смятам, че спечелих първите рундове. После той трябваше да промени стила си. Много по-събран е от мен, не че е толкова бърз или ударите му са толкова силни. Но има търпение, признавам му го, страхотна кариера е имал", преклони се Макгрегър пред съперника си.
"Надявам се, че забавлявах феновете, мислех, че мачът е равностоен и спирането дойде малко по-рано, отколкото ми се искаше. Съдията трябваше да остави мача да продължи, бях малко уморен, а се чувствах добре в началото", каза ирландецът. 
"Душали са ме на живо по телевизията и съм обръщал развоя на събитията. Тук самата атмосфера е много по-различна. Бях уморен, но трябваше да ме остави да падна и да става какво ще. Искаше ми се да ме беше оставил, все пак предстояха последните два рунда, пък дори и да се клатих в ъгъла...", продължи Конър.
"Радвам се, че флагът е с мен и родината ми е зад мен", добави Макгрегър в интервюто си на ринга непосредствено след края на мача.Когато преди това той отиде да поздрави Мейуедър, му каза, че е можел да продължи и че американецът е голям шампион.