София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Без валежи в четвъртък

Максималните температури ще бъдат 29 до 35 градуса

7 годиниОбщество 3 Боряна Райчева

В четвъртък сутринта температурите ще бъдат от 14 до 20 градуса. Преди обед ще бъде предимно слънчево, а следобед главно над планините ще се развиват купести облаци.

Валежи не се очакват. Вятърът ще бъде слаб от северозапад. Максималните температури ще бъдат 29 до 35 градуса.

Преди обед ще бъде предимно слънчево, а следобед главно над планините ще се развиват купести облаци.

Следобед ще бъде предимно слънчево. Главно над планините ще се развиват купести облаци.

В петък и в събота времето ще се задържи предимно слънчево и топло за сезона, със следобедни превалявания в планините от западните райони и по Черноморието. В неделя ще бъде горещо с температури от 31 до 36 градуса. Следобед над Северна България временно облачността ще се увеличава. През нощта са възможни краткотрайни валежи по поречието на Дунав.

В понеделник слънчевото и топло време ще продължава .

Над планините ще бъде предимно слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност. Валежи не се очакват. Вятърът по високите части ще бъде умерен от север. На 2500 м височина максималната температура ще достига 13градуса, а на 1500 м около 19 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, с купести облаци в следобедните часове. Вятърът ще бъде от изток- североизток, слаб, и временно ще се усилва със следобедния бриз. Дневните температури ще достигат 27, 28 градуса. Температурата на морската вода е 23 , 25 градуса. Вълнението ще бъде слабо/ височина на вълната до 1 м /.

На този ден най-студено е било в София плюс 8.5 през 1933 г, а най-топло в Плeвен 42.5 през 1988 г.