Гледай
на живо

Ванга: Русия ще спаси света

Славянският свят ще се обедини под руско крило

От началото на 2017 година медиите припомнят предсказанията на българската пророчица Ванга, пише novostino.ru. Двадесет години преди Годината на петела Ванга е предсказала, че Русия е единствената държава, която може да се противопостави на геополитическите промени и да предотврати Трета световна война, пише изданието.

Според публикацията пророчицата е предрекла, че Русия ще даде на света надежда за стабилност и ще помогне за духовно възраждане на САЩ във времена, в които останалите страни ще се ръфат помежду си като животни.

Светът ще признае превъзходството на Русия и доброволно ще ѝ се подчинява, смята Ванга, цитирана от novostino.ru. Тя била предрекла и обединение на всички славяни под крилото на Русия.

Изданието напомня, че пророчицата е предсказала засилването на екстремизма през 2016 и „великата ислямска война“. Ванга също така е предвидила, че ислямската война ще излезе от границите на Близкия изток, а нахлуването на ислямистите в Европа ще доведе до нейния крах през 2044 година.

Някои от пророчествата на ясновидката обаче не са сбъднали – например това, че Третата световна война ще продължи от есента на 2010 до есента на 2014, пише още novostino.ru.