София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

В ЦСКА очакват удари под кръста през пролетта

Червените може да привлекат още един нов играч

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде положителна оценка на свършенaта от отбора работа по време на лагера в Испания. Той изрази своите впечатления от изиграните контроли, а също така коментира и новите футболисти в тима. Стоилов разкри, че е възможно да бъде привлечен още един играч.
 Според него битката за титлата ще е много сериозна и ударите под кръста няма да спрат. Стоилов смята, че ако ЦСКА играе добре, страничните фактори трудно ще попречат на отбора.
"Има много положителни неща, които видях по време на подготовката, но има и слабости. Говорим с треньорския щаб на какво трябва да наблегнем, за да се отстранят. В последния мач се видя умора в отбора, заради тежкия лагер тук в Испания", каза Стоилов пред клубния сайт.
 "Работа на треньора е футболистите да са здраво стъпили на земята. Не трябва да си вирват носовете и да има отпускане след един силен мач. С нашия стил ЦСКА не трябва да има проблеми в България. Имаме контрол над топката, владеем добре топката и това до голяма степен ще ни даде предимство срещу сгъстените защити", коментира главният мениджър на клуба.
 "Има още какво да се желае от новите играчи. От някои сме доволни, други по-бавно се адаптират. Селекцията при нас е отворен процес, така че до края на трансферния период може да привлечем още един играч, който ще вдигне класата. Това не е на всяка цена, но ако се появи футболист с нужните качества, ще бъде привлечен", съобщи Стоилов.
 "Ударите под кръста няма да престанат, но ние трябва да гледаме нашият отбор да расте. Когато ние играем добре, не мисля, че може да ни спрат други фактори. Битката със сигурност ще е много сериозна, но ние гледаме нашия отбор. Трябва да вдигаме нивото и нещата ще дойдат от само себе си. Всичко ще зависи от професионализма на играчите, на и извън терена. Важно е постоянството. Очаквам да сме крайни победители във всеки един мач с Левски през пролетта", завърши Стоилов.