София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Мобилната апликация на бет365 отново е сред най-използваните у нас

В днешно време мобилните устройства са все по-голяма част от ежедневието ни

1 годинаРазвлечение 17

В днешно време мобилните устройства са все по-голяма част от ежедневието ни. Дялът за влизането в интернет през телефоните вече надхвърли 70 процента, срещу под 30 за компютри и лаптопи. Именно поради тази причина всяка компания е насочила вниманието си към версиите си за този тип устройства. Букмейкърите също не правят изключение, а бет365 мобилна апликация е сериозно доказателство за това. Компаниите в сектора са се постарали нищо от десктоп версията да не ни липсва и при влизането от различни джаджи. Затова и вътре в тези варианти ще намерите всичко, което ви интересува. Важно е да уточним, че те са напълно безплатни и не се налага да ги закупувате.

Обикновено брандовете в хазартния сектор са разработили отлични мобилни версии, а някои от тях имат и специални приложения за Андроид и iOS. Много често те не са достъпни в Google Play за Android, тъй като тази платформа не толерира бетинг сайтовете. Дори да видите името на букмейкър там, това не е нещото, което ви трябва, а някаква друга програмка. Не така стоят нещата за устройва на iOS, за които приложения по-често могат да се намерят.

Такъв е случаят и с апликацията на британския гигант bet365. Тя не е достъпна в Гугъл плей, но за iOS можете да си я изтеглите напълно безплатно. Ако сте с Андроид, също имате удобен вариант - да си я дръпнете директно от сайта на букмейкъра. Това става по следния начин: заредете сайта на компанията в браузъра на устройството си. Отидете в най-долната част, където трябва да видите линк с надпис "Виж всички Приложения на bet365". Изберете спортното, за да започнете изтеглянето. При добър интернет инсталирането става за няколко секунди. След това намерете на дисплея си иконката с логото на британския бранд и я натиснете, за да разгледате опциите.

Тази версия е напълно функционална, без ограничения. Няма как да я сбъркате, тъй като е в същите цветове, а ще намерите и еднаква подредба с десктоп версията, както и всички опции, които брандът предлага. Може да депозирате средства, да следите стойностите на коефициентите, да правите залози и да гледате мачове на живо. Приложението реагира почти мигновено на докосванията и спестява много мобилен трафик благодарение на оптимизирания за работа с преносими устройства интерфейс. Големи разлики с десктоп изгледа няма, така че бързо ще се ориентирате към това, което търсите. Важно уточнение е, че за разлика от някои други букмейкъри, в Бет 365 можете да влизате по едно и също време от различни устройства. Мобилната версия на сайта на Bet365 е направена по специален начин, така че интерфейсът динамично да се нагажда според големината на екрана на мобилното устройство и същевременно да е удобен за работа. 

Компанията има и специален app за любителите на покера, в който се предлагат различни видове игри, като Hold’Em, Omaha, Stud и много други разновидности. Всички турнири, налични опции по масите и предложения се застъпват с настолната и лаптоп версия.

Не всички букмейкъри с лиценз в България са разработили специални апликации за своите абонати. Много от тях разчитат само на мобилните си версии и няма как да си изтеглите специално приложение. Тези, които разполагат с app, са efbet, Winbet, BetMarket, PokerStars и други. Със сигурност обаче в бъдеще можем да очакваме и от всеки развиващ се в сектора да обърне внимание и на абонатите си, които предпочитат специално приложение.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!