София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Най-добрите прогнози мачове в Nostrabet онлайн

Обхватът на спортните двубои, които се предлагат за залагане от букмейкърите, вече е огромен

12 месецаРазвлечение 25

Обхватът на спортните двубои, които се предлагат за залагане от букмейкърите, вече е огромен. Затова и интересът към този сектор се повишава все повече. Търсейки пътя към вярното предвиждане не винаги се доверяваме само на собствените си познания, а и опитваме да "вземем акъл" от някои специалисти. Най-лесно е да напишем в търсачката в интернет "прогнози мачове" и веднага ще открием информация, която да ни помогне. Едни от често търсените "типстъри" са в "Нострабет", където винаги ще намерите предвиждания, зад които стои доста проучена информация. Важно е да се отбележи, че прогнозите тук са напълно безплатни, за разлика от сайтове, в които се изисква някаква такса или абонамент. Взимат се предвид историята на двубоите, факторът домакинство/гостуване, предишни сблъсъци, амбиции на отборите, състоянието на играчите и редица други важни неща.

В сайта ще откриете мачове за всеки ден, като се обхващат всички големи първенства. Менюто е много добре подредено и ще се ориентирате бързо и лесно към събитието, което ви интересува. Вляво са подредени бутони като "Всички мачове", "Прогнози за днес", "Всички прогнози", "Tipsters League Класиране", "Телеграм Група", търсачка и най-значимите шампионати, а в средната част на сайта са самите срещи за днес. Горе вдясно има и календар, от който може да превключите към двубои на друга дата. Ако искате да се запознаете със самата подредба, я вижте тук, за да се уверите, че е удобна за намиране на това, което търсите. Самите предвиждания са базирани на множество статистики, резултати, анализи и достоверни фактори. Професионалните анализатори на "Нострабет" са категорични, че всеки детайл е от значение и може да е определящ. Например нещата около състава на отбор - контузия, скандал, завръщане на играч, наказание с лишаване от домакинство, червени картони или пък конфликт с треньора, могат да повлияят на крайния изход.

Към наличните мачове има и анализ за това какво очаква конкретният типстър. В него той публикува интересни данни, които може да са статистически или носещи конкретна информация, свързана с някой от отборите, с формата му и представянето напоследък. Прочитайки го, ще разберете аргументите за поставяне на конкретната прогноза. Обстойният анализ помага да открием важни елементи, които обикновено статистиката няма как да ни покаже. Това включва настроението в даден отбор, липсата на ключови състезатели и друга подобна информация.

Публикувана е и интересна статистика, която трудно ще намерите на друго място. В нея са изброени много данни за представянето на отборите през сезона. Например процентен шанс да получи гол през първото полувреме, като той е базиран на случилото се в предишните мачове от сезона. Или пък колко смени е извършил единият от тимовете в последните си двубои, колко равенства имат помежду си двата тима в последните години, колко гола срещу този съперник е отбелязал съставът в последните им сблъсъци и т.н.

Любопитното е, че тук няма да откриете само предвиждания за знаци 1Х2. Можете да намерите и футболните прогнози под и над определен брой голове, за полувреме и др. Също така има и допълнителни прогнози на читатели на сайта. Самите вие също можете да се включите и да поставите своето предвиждане. За целта е необходимо да си направите регистрация и да пуснете прогноза чрез своя акаунт. Естествено, дизайнът на сайта е направен така, че да са разграничени прогнозите на читателите и тези на екипа от типстъри, и така всеки сам ще прецени на кое да се довери. От "Нострабет" уточняват, че техните футболни прогнози не гарантират печалба, а споделят независимото им мнение и преценка.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.