София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Рашков: Санкциите от страна на САЩ са голям срам за българската държава

"Известно е отдавна, че има корумпирани хора"
47 сПолитика 686

много слаба слаба добра много добра страхотна

Известно е отдавна, че има корумпирани хора. Смятам, че най-напред трябва да се замислят политическите партии, които са излъчили тези лица, които от Щатите са обявени - това е голям срам за българската държава, защото един от тези тримата беше депутат от една партия, която се гордееше с него, а другият е лансиран в енергийния бизнес, защото е вероятно с подходящо образование - психолог. Това коментира министър Бойко Рашков във връзка с наложените от САЩ санкции на 6 българи. 
 
Отсъствието на един обвиняем от страна не е пречка за продължаване на разследването при задочност , предвидена е такава процедура в НПК. Онези от прокуратурата, които водят това дело срещу Божков, вместо всеки час да казват колко престъпления са включили в него, да кажат защо не се приключва това дело, коментира още министърът. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!