София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Стъпки за Сезам регистрация за 5 минути

Букмейкърът Sesame е сред най-борзо наложилите се в хазартния сектор у нас през последните години


Букмейкърът Sesame е сред най-борзо наложилите се в хазартния сектор у нас през последните години. Това не е никак случайно, тъй като компанията има над 20-годишен опит като собственик на наземни пунктове. Напълно логично бе следващата стъпка да е преминаване към онлайн пространството. Ако искате да разберете какво се предлага, е необходимо да си направите Сезам регистрация, след което на ваше разположение ще бъде цялото портфолио на оператора. А то е доста богато. Освен, че се е наложила в казино секцията, компанията е насочила своите усилия и към спортните залози, където е събрала почти всичко, предпочитано от почитателите на този тип предвиждания.

В тази статия ще ви запознаем с процеса на регистрация в този букмейкър като бързаме да ви информираме, че той преминава много бързо и лесно. Необходими са ви стандартните данни, които се изискват при всички останали конкуренти в тази сфера. В случая ще трябва да попълните няколко полета с информация за вас, разпределени в две странички.

На първата трябва да въведете свой юзър нейм, както и парола, след което да я повторите. Важно за pass-а е, че трябва да е между 8 и 20 символа с минимум една малка, една главна буква и една цифра. Уточняваме, че малки и големи букви имат значение. След това трябва да посочите вашето гражданство, да попълните ЕГН-то, името и фамилията си. От там преминавате към втората страничка, на която данните за въвеждане са малко повече. Тук трябва да изберете валута между лева и евро. След това да попълните полета с вашите имейл, телефон, град и адрес. Има и място за въвеждане на партньорски код, което обаче не е задължително. Накрая има няколко отметки, които трябва да решите дали да дадете. Първата е, че имате навършени 18 години. Ако това не е така, няма как да си създадете профил в Сезам, тъй като хазартът е забранен за непълнолетни лица. След това трябва да отметнете дали сте съгласен с условията за ползване, което също трябва да е положително, както и да посочите дали сте "Видна политическа личност", по смисъла на чл. 36, ал. 2 от ЗМИП. Последната отметка е дали искате да получавате новини за бонуси, оферти, безплатни игри и сървиси по имейл, СМС или телефон, като от букмейкъра уточняват, че можете да промените преференциите си по всяко време. След това ще получите имейл с линк за активиране на регистрацията ви. Ако не го намирате в кутията на електронната си поща, проверете в папка "Спам", тъй като понякога като такъв се окачествяват известията от хазартни оператори. След натискането на линка акаунтът ви е създаден.

Така вече ще можете да депозирате и да залагате. За да можете да теглите обаче е необходимо да минете и през процеса на верификация. За целта трябва да изпратите сканирана или снимана от двете й страни личната ви карта. Необходимо е кадърът да е ясен, да се разчитат всички букви и цифри, да се виждат контурите на документа, а освен това лицето ви да е разпознаваемо, а не да се вижда размазано.

Предоставянето на лични данни не трябва да ви притеснява. Щом букмейкърът има лиценз от Националната агенция по приходите, значи държавата гарантира за него и вашите права са неприкосновени. Подобен е процесът с всички организации, с които имате финансови отношения.

Ако случайно сте се регистрирали, но не можете да влезете, вижте дали сте изписали правилно юзър нейма и паролата си. Ако не се сещате за pass-а, трябва да отидете на бутона "забравена парола", откъдето ще получите инструкции на мейла си. Ако не приема ЕГН-то ви при регистрация, значи вече има регистриран акаунт на името ви.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.