Гледай
на живо

Ашли Греъм - закръглена и секси

Пищната красавица разбива стериотипите на модния подиум

Ерата на клющавите манекенки вече е в историята. Моделът Ашли Греъм уверено пробива път в модния бизнес за красавици с по-закръглени и пищни форми. 

Преди около два месеца търговска група, представляваща стотици дизайнери в Америка, призова модната индустрия да се обърне към жени с по-големи размери, различни от стандартите 90-60-90.

Клющавите манекенки, които се разхождат по модните подиуми изглеждат все по-плашещо. Примерът, който дават подтиква много тийнеджърки да поемат по опасния път на анорексията.

На фона на тази картина красавици като Ашли Греъм изглеждат като глътка свеж въздух. Супермоделът с гръм и трясък разби нездравите стериотипи за красота и направи модния подиум да изглежда много по-достъпен.

Вижте секси красавицата тук.

 

 

Ашли Греъм е жената, която успя въпреки неодобрението от модната индустрия да се изкачи до редиците на най-високо платените модели в света.

 

 

 

Мнозина все още я възприемат като аномалия, въпреки милионите ѝ последователи в Instagram и рекордните продажби на модната ѝ линия.

 

 

През 2018 г. Ашли Греъм стана първият plus size модел, сключил договор с моден гигант. Красавицата влезе в историята, като стана лице на Revlon.