София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Камери „уловиха“ Бил Клинтън „да гледа встрани“

Кого гледа бившият президент, е въпросът

7 годиниРазвлечение 1 Боряна Райчева

Потребителите на социални мрежи забелязаха неодобрителния поглед на Хилъри Клинтън, който тя хвърля на мъжа си, разсеян от това, което се случва на сцената.
Голяма част от мненията се обединяват около предположението, че Бил Клинтън е прехапал устни, „оценявайки“ красотата на дъщерята на Доналд Тръмп, Иванка.
Други потребители обаче посочват: Не е известно кого или какво всъщност наблюдава бившият президент на САЩ.
Каквото и да гледа г-н Клинтън, то определено не е Хилъри.
Таблоидът The Sun предположи, че Клинтън всъщност е "втренчил поглед" към съпругата на новия президент на САЩ, Мелания, отбелязвайки обаче, че Иванка също е била в полезрението му.
Като президент на САЩ Бил Клинтън беше замесен в скандал, свързан с сексуалната му връзка със стажантката в Белия дом Моника Люински. Скандалът почти доведе до импийчмънт на президента. През 2014 година Моника Люински за първи път от тогава се появи в обществото. След като стана обект на подигравки и критики от милиони хора по цял свят, тя се превърна в защитник на жертвите на кибер-тормоз, като предоставя съветите си през платформите на TED, Facebook и Forbes.
Хилъри и Бил Клинтън запазиха своя брак през годините.
След загубата на Хилъри на изборите за президент американските медии публикуваха информация, че тя е подала документи за развод.
На 20 януари, по време на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп като държавен глава на САЩ, Хилъри и Бил Клинтън отново се появиха заедно. Бившият президент на Щатите обаче отново беше „уловен“ да гледа встрани.