Гледай
на живо

Камион със скрап се преобърна на АМ "Струма"

Инцидентът затрудни движението край Дупница

Камион със скрап се преобърна на АМ "Струма" Пътен инцидент затрудни движението по автомагистрала "Струма". Камион, превозващ скрап, се преобърна... thumbnail text

Пътен инцидент затрудни движението по автомагистрала "Струма". Камион, превозващ скрап, се преобърна на аутобана в района на Дупница, край Бобошево. Част от товара му се разпиля на пътното платно. Водачът е невредим. 

Камионът се е преобърнал, движейки се с 90 км/ч. а причината е спукана гума. Шофьорът е изгубил изведнъж контрол върху возилото и то се отклонило в крайпътната канавка покачило върху близкия скат, а след това се преобърнало. 

Тежкотоварният автомобил е в силно увредено състояние и вероятно няма да се използва повече. Инцидентът е станал на завой на магистралата без никаква видимост. Шофьорът е слязъл, за да извести пътуващите в района. Очаква се и пристигане на техника, която да изтегли камиона от пътното платно . Проблем за пътуващите в посока Кулата предизвиква и горящ пожар, заради който има кълба дим на магистралата.