София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Корнелия Нинова: БСП не е във фалит

Тя определи слуховете като опит за атака

5 годиниПолитика 2 Боряна Райчева


Корнелия Нинова коментира като неоснователни внушенията в общественото и медийното пространство за фалит на БСП и ги определи като пореден опит за атака.

В последните дни се развива поредната лъжа за БСП. Тя се изразява от - “БСП е във фалит" през "изчезнали са парите" до "Корнелия Нинова да даде обяснение, защото всичко става с неин подпис". Интересното е, че тези думи се произнасят от членове
на Националния съвет на партията, написа лидерът на БСП в социалните мрежи.

За тези, които не познават механизмите на функциониране на партията, ще кажа следното: Разходването на всяка стотинка от бюджета на БСП се определя от Националния съвет, в който участват 185 души. Накрая на годината същият Национален съвет приема отчет за изразходването на средствата, заяви Нинова.

Оценявам случващото се като поредния опит да се атакува БСП, за да се срива доверието в нея и ви призовавам - не вярвайте на лъжи, обясни още Нинова.

Тя напомни, че всеки член на НС има право да получи отчетите на партията и наблегна на прозрачността при финансовата отчетност на БСП.