Гледай
на живо

Меган получи пръстена на принцеса Даяна

След сватбата младоженците присъстваха на два приема

Меган Маркъл, освен че спечели сърцето на един от най-желаните доскорошни ергени принц Хари, който я превърна в своя съпруга и херцогиня  на Съсекс, получи като подарък от любимия си мъж, малко след сватбата пръстен, принадлежал на покойната принцеса Даяна. 
 
Красивото бижу със сапфири и диаманти не убягна от погледа на зорките фотографи, които го забелязаха при влизането на двамата съпрузи на второто парти, дадено в тяхна чест от бащата на Хари-принц Чарлз. 
 
По традиция, след сватбата на кралските особи се дават винаги два приема, като в този случай протоколът беше спазен.
 
Малко след церемонията младоженците се отправиха към приема в залата „Сейнт Джордж” в двореца „Уиндзор”, даден от кралицата. На него бяха поканени около 600 гости, между които сър Елтън Джон, който поздрави влюбените с музикално изпълнение. Кулминацията на тържеството пък  бе дългоочакваната кралска торта с бъз, лимон и свежи цветя, дело на сладкарката Клер Птак.
 
След приема на кралицата, двамата влюбени се отправиха към втория, даден от бащата на младоженеца. Там поканените бяха още по-малко- около 200 души. На него Меган се появи с втората си булчинска рокля, създадена специално за случая и дело на дизайнерката  Стела Макартни.