Гледай
на живо

Миков към Нинова: Дебелоочието мина всякакви граници

Бившият лидер на БСП възмутен, че го употребяват, без да го питат

Миков към Нинова: Дебелоочието мина всякакви граници Бившият председател на БСП Михаил Миков реагира остро на включването му в т.нар. Правен съвет &ndash... thumbnail text

Бившият председател на БСП Михаил Миков реагира остро на включването му в т.нар. Правен съвет – орган, който наскоро беше сформиран. В обръщение към председателката Нинова Миков пише, че не е искано съгласието му за избора му в съвета и той няма да участва в работата му.

Разбрах, че съм бил избран в някакъв помощен орган на Националния съвет на БСП, наречен Правен съвет. Не съм питан, информиран, не съм изявявал и никакво желание да съм част от такъв орган, пише Миков и обвинява ръководството на партията в лицемерие.

Бившият председател на БСП и на Народното събрание пише още, че ограничението, наложено на него и на други политици от партията да не бъдат включвани в депутатските листи, противоречи на Конституцията и е дискриминация.

Дори и политическото дебелоочие за вътрешнопартийна консумация трябва да има някакви граници, които човешката хигиена не позволява да бъдат преминавани, пише още Михаил Миков.