София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ОМЕРЗЕН

РАЗМИСЛИ ВЪРХУ ЕДИН РАЗКАЗ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ ЗА СЪБИТИЯТА В КЬОЛН

8 годиниПолитика 10 Боряна Райчева

В Memoria de futuro Памет за бъдещето, е публикуван един разказ на Даря Асламова. Истината от първо лице, от Иван Юрчевич, балканец, нашенец, който с помощта на интернет и обществените мрежи разкъса пелената на лъжата.

Вие разбирате ли, какво означава това?

Хиляди неинтегрируеми орки ("клети бежанци") изнасилват, притесняват стотици (граждани на страната, която ги е приела), има стотици оплаквания в полицията. Това става на централната част на голям град, на площад, пред десетки камери и хиляди свидетели.

И в т.н. "свободни западни преси", в това число и в германската, и пак в това число и местната кьолнска - пълно гробно мълчание! Цели 7 дни! Господ е направил света за 6 дни, бе, хора! А тия при толкова свидетели, технологии, и велики принципи за свободата на словото мълчат цели 7 дни в центъра на ЕС!

И същото се случва от дни, седмици и месеци, не само в Кьолн, но и в Берлин, Дюселдорф, Дортмунд, Мюнхен, Хамбург, Хановер, случва се и в Скандинавията… и всички мълчат… гробно оглушително мълчание в «свободните демократични медии» във всички доскоро образцови страни от стария ЕС.

Разбира се, заповедта за гробното мълчание беше спазена послушно почти цяла седмица и в българоезичните, но антибългарски по същността си СМРАД-ове. Включително и от "острите часови пера" сред журнаГлистите, тези рицари на лъжата и измамата. Наистина държа да не бъдат бъркани с малкото честни журналисти.

И всичко това - от грантозависими и грантомотивираните лицемери, които четвърт век лъжат, каква грозна цензура било в соца, и какъв страшен грях било това? Съответно - какво велико благо била демоНОкраДцията, донесла "свободата на словото"?!
Същата тази "свобода", което те не просто погазват, а направо изтриват, унищожават?
Същата тази "свобода", конституционно закрепена чрез "правото да бъдеш информиран"?
Пуснете си парчето "
Омерзен", на великата съвременна българска рок-банда Кикимора. Ей така се чувствам!

И в крайна сметка - какво "получава" този мъж, имал глупостта да се прави на герой от старо време? Ясно какво - направил е голямата грешка да сбърка полицаите с нормалната стара полиция, СМРАД със СМИ, и си е въобразил, че политиците са загрижени за общественото благо. Той просто не е осъзнал, че вече живее в годините на третополовите содомо-гоморианци с дизайнерски изкълчена и счупена система за добро и зло.
Прочетете -
написано си е в статията.

____ 

P.S. (от Даря Асланова): След като публикувахме на сайта си този материал, Иван Юрчевич публикува линк към него на страница си във Фейсбук. След което страницата му беше незабавно блокирана.

_____

Вижте още по темата:

_____    

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком