София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Поредна жертва на перките на акули по "Графа"

Малко дете пострада при спъване в ограничителите

5 годиниИнциденти 2 Боряна Райчева

Поредна жертва на станалите вече прословути "перки на акули" по столичния булевард "Граф Игнатиев".
 
Зрител на телевизия "Евроком" сигнализира, че дете на възраст около 10 години се е спънало днес следобед в поставените ограничители на вечно ремонтиращата се улица. 
 
Според информацията, момченцето се е движело с майка си. Разсейва се и се спъва, при което удря главата си. Секунди по-късно на метри от него минава трамвай.
 
Няма данни какво точно е състоянието на пострадалия към момента, но според очевидците, свързали се с нас, едва ли става дума дума за тежка травма.
 
Припомняме, че скандалните ограничили всекидневно стават причина за спъвания на столичани и гости на София, като често се стига и до сериозни наранявания. Във връзка с това, преди повече от месец кметът на столицата Йорданка Фандъкова обеща те да бъдат премахнати и заменени с по-безопасен вариант, но до този момент това не е свършено.