София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Предстои осмо издание на „Нощ на звездите“

Желаещите да участват вече могат да кандидатстват

6 годиниКултура 1 Боряна Райчева

След края на  седмото издание на грандиозния спектакъл „Нощ на звездите“, събрал повече от 12 000 души в зала „Арена Армеец“ в столицата в съботната вечер, знаменитият  цирков артист Енчо Керязов съобщи в предаването „Делници“ по телевизия „Евроком“, че предстои следващо издание на спектакъла. Събитието ще се проведе на 23-и март 2019-та година и отново ще даде възможност на талантливите деца на България да покажат уменията си.
 
Подробностите за кандидатстване всички желаещи могат да открият на страница на фондацията на Енчо Керязов.
 
В студиото гостът разаказа за емоциите, съпътствали представлението, както и за ограмната благодарност на участвалите деца и техните родители.
 
„Благодарен съм на всички, които присъстваха в зала „Арена Армеец“ и отделиха средства да дойдат на нашето събитие, за да покажат уважение към децата и  към нашия труд.“- заяви той.
 
Керязов разказа още, че с голяма част от участващите малки таланти, продължава да поддържа контакти през годините. За съжаление обаче, поради финансови причини, част от тези талантливи деца не продължавали по-късно да развиват талантите си, сподели с болка акробатът.
 
Керязов беше категоричен, че мотото на седмото издание на „Нощ на звездите“ -“Благодарността осмисля успеха“ не е избрано случайно и че усещането да знаеш, че си помогнал е изключително зареждащо.