Гледай
на живо

Пускат парното в София от днес

Новият отоплителен сезон стартира

Пускат парното в София от днес „Топлофикация София” ЕАД започва от днес поетапно пускане на отоплението в столицата, сл... thumbnail text

„Топлофикация София” ЕАД започва от днес поетапно пускане на отоплението в столицата, след като нормативно определените за това метереологични условия вече са налице.

Според тях новият отоплителен сезон стартира при три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от + 12 градуса и прогноза за трайно застудяване.

Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради във всички райони, административните и стопанските сгради.

"Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление в обслужващия ги топлорайон заедно с подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за всякакви въпроси гражданите могат да потърсят съдействие на телефона за обслужване на клиенти - 0 700 11 111, както и във facеbook страницата им.