София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Спират шоуто на Victoria's Secret от малкия екран

През последните години имаше критики спрямо нивото на шоуто

5 годиниРазвлечение 10 Боряна Райчева

Ежегодното ревю на Victoria's Secret, което по традиция събира само топмодели, а цялостният акцент е – сексапил, шоу, екстравагантност и пиршество на цветове и плът, вече няма ни радва.

Ходът на компанията идва след твърдения, че програмата е „сексистка и твърде откъсната от реалността“. Поради занижения интерес към ревюто през последните годините и критики спрямо нивото на шоуто, то вече няма да съществува в настоящия си вид и няма да се излъчва по телевизионните канали.

От бранда съобщиха, че търсят нов поглед към всеки аспект от бизнеса си – от рекламата, до продажбите и позиционирането на марката. "Модата е един непрекъснато променящ се бизнес. Затова смятаме, че шоуто на Victoria's Secret в сегашния си вариант и с акцент върху телевизионните канали, вече не е актуално и адекватно“, добавиха от бранда.

В какво ще еволюират и как ще изглежда занапред явно предстои да разберем. Да се надяваме, че ще измислят нещо също толкова сексапилно, впечатляващо и зрелищно.