София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

ИСКАТ ОСТАВКАТА НА РИБЕЙРО

ФЕНОВЕТЕ НЕДОВОЛНИ ОТ ПОРТУГАЛЕЦА

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Феновете на "Лудогорец" не спират да плюят треньора на тима Бруно Рибейро във форумите в интернет. Официалната страница на тима, както и различни фенски форуми са залети от критики към португалския наставник на шампионите.

"Бруно, време е да си ходиш, превърна отбора в средняк", "наложително е да има треньорска смяна, даже сега преди суперкупата", са само част от мненията на запалянковците.

Някои са дори по-крайни и искат да не се пускат скъпоплатените чужденци. Според различни фенове пък е най-удачно Рибейро да бъде уволнен, а начело на "Лудогорец" да застане Ради Здравков, който беше назначен за асистент преди малко повече от 2 седмици.

Освен това феновете са бесни от глупавите оправдания в отбора и демонстрирането на мнение от щаба, че равенството 1:1 с "Монтана" от преди 3 дни е добър резултат.