София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Лацио пред договор Равел Морисън

Агентът на Равел Морисън вече е в Рим

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Агентът на Равел Морисън по-рано днес е пристигнал в Рим, където да проведе заключителния етап от преговорите с Лацио, който желае да привлече клиента му.

Уест Хем няма против да се раздели с юношата на Манчестър Юнайтед и се очаква съвсем скоро и последните подробности по сделката да бъдат уредени.

Някои от италианските медии изловиха представителя на футболиста - Джон Дейвис на летище „Кампино", след което агентът веднага е поел за срещата си със спортния директор на Лацио Игли Таре.

Така или иначе Морисън не може да премине при римляните през януари, тъй като няма право да играе за три клуба в рамките на един сезон. Той вече записа мачове за Уест Хем и Кардиф.

Неговият договор с „чуковете" изтича в края на кампанията и се очаква през лятото 21-годишният халф да пристигне на „Олимпико" без трансферна сума.