София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Левскари и слависти още от днес могат да купуват билети за финала

Вече могат да се купуват билети

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Чаканите с огромен интерес от феновете на Левски и Славия билети за финала за Купата на България ще бъдат пуснати в продажба по-късно днес. Сблъсъкът между най-старите столичани отбори ще се проведе на 9 май (сряда) на стадион "Васил Левски" и е с начален час 19:30 часа. Ценните хартийки ще се разпространяват в мрежата на Евентим, а феновете на "сините" ще могат да се сдобият с билети от националния фенклуб на Левски.

Цените на билетите ще бъдат подобно на тези от последните години, когато двубоят за трофея се завърна на Националния стадион - Сектор "А" - 20 лева, Сектор "В" - 15 лева, Секторите "Б" и "Г" - 10 лева. 

Хубавата новина за изпадналите в еуфория фенове на "сините" след отстраняването на ЦСКА-София (с общ резултат 4:2) е, че този път няма да има буферни зони между секторите "А", "Б" и В", като ще могат да напълнят три сектора, за да помогнат на своя тим да спечели първи трофей от 2009 година, когато стана шампиони и взеха Суперкупата на България.