София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Марота: Постът на Спалети е стабилен

Марота, коментира състояните на Интер

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота подкрепи Лучано Спалети, като сподели, че треньорският пост на специалиста е стабилен и не зависи от предстоящи мач с Парма. Късно снощи Интер загуби с 0:1 от Болоня, като задълбочи кризата, в която се намира. 

“Разговаряхме след вчерашния мач, което е нормално след всяка една среща. Не е вярно, че постът на Спалети зависи от мача с Парма. Осъзнаваме, че това е труден момент за Интер. Позициите на Спалети в клуба са стабилни. В процес на преход сме. Все още има 16 мача до края на сезона и се намираме на 3-о място”, започна Бепе Марота. 

“Вярно е, че има спад във формата, но разчитаме на стабилен клуб и доста боеспособен отбор и треньор. Освиркванията са проява на любов, когато нещо не върви добре. Трябва да разберем тифозите, които идват на стадиона и плащат сериозни пари, за да ни подкрепят”, допълни директорът.