София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПАТРИК АЛЕН: ФЕТЕЛ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ ОТНОВО ХАМИЛТЪН

ОТБОРЪТ НА ФЕРАРИ ЕДИНСТВЕН МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ЛЮИС

9 годиниМоторни 2 Телевизия Евроком

Патрик Ален изненада с изказване по адрес на сънародника си Люис Хамилтън. Шефът на пистата, домакин на Гран при на Великобритания, "Силвърстоун" призна, че от гледна точка на интереса от страна на феновете на Формула 1 не е добре Люис да продължава да побеждава. Ален разчита на отбора на Ферари и в частност на Себастиан Фетел, да направят шампионата интригуващ. Пилотът на скудерията е може би единственият, който може да се противопостави на Хамилтън.

"Започвам да се притеснявам, че Хамилтън може да спечели всички състезания до Гран при на Великобритания и така борбата за титлата да се превърне във формалност. Това ще намали неимоверно интереса и ще навреди на Формула 1", притеснен е Патрик Ален. "От тази гледна точка се надявам Себастиан Фетел отново да победи Люис и заедно с Ферари да направят шампионата максимално оспорван и интересен. Това ще е добре за всички и дори за Мерцедес, чиито успехи ще бъдат по-високо оценени при реална конкуренция", завърши британецът.