София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

САО ПАУЛО – ЖОНВИЛ – ПРЕВЮ

ДОМАКИНИТЕ ЩЕ ПРЕСЛЕДВАТ ПОБЕДА НА ВСЯКА ЦЕНА

9 годиниБразилейро 2 Телевизия Евроком

В мач от третия кръг на първенството на Бразилия, който ще се играе тази нощ, един срещу друг се изправят Сао Пауло и Жонвил.
Домакините ще се опитат да прекъснат негативната си серия от 2 поредни загуби и да запишат втора поредна домакинска победа, след тази срещу Фламенго в първия кръг с 2:1.

Жонвил е новак в Серия А, като успя да спечели промоция през изминалия сезон. Отборът все още няма победа, но те гостуваха на силния тим на Флуминензе в първия кръг, при загуба с 1:0 и записаха престижно равенство у дома срещу Палмейрас. Определено предстои тежко гостуване на „Морумби”, където домакините ще са освирепели като гладни вълци през тежка зима. Няма да е изненада ако станем свидетели на разгромна победа за Сао Пауло, към което сигурен съм те ще се стремят.
Двата отбора са се срещали само 2 пъти в цялата история на съществуването си. През сезон 1986/1987 година, Жонвил е домаки в първия мач и резултата е 0:0, а като домакин Сао Пауло разгромява своя противник с 5:0.

За Сао Пауло се очаква да започнат Луиш Фабиано напред, като зад него ще бъдат Пато и Гансо, а под рамките на вратата отново ще бъде легендарния Рожерио Сени. Все още има неяснота относно треньорския пост в Сао Пауло, като основен фаворит да застане начело на отбора е колумбиецът Хуан Карлос Осорио.

Домакините няма да имат проблем да вземат пълния комплект точки тук, като превъзхождат своя противник по всички показатели. Победа с хендикап 4:0…, защо не ?