София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

ТЕЖЪК МАЧ ЗА ЛУДОГОРЕЦ СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ

РИБЕЙРО: МОМЧЕТАТА ИМАТ НУЖДА ОТ УВЕРЕНОСТ

9 годиниФутбол 4 Телевизия Евроком

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро сподели очакванията си за мача от II кръг на „А“ група срещу Черно море в неделя. Пре официалния сайт на клуба, поругалецът заяви, че ще се изправят много добър отбор. Според наставника на Лудогорец, мачът ще бъде тежък
 „Ние обаче се подготвяме за победа. Това е единствената ни цел в този мач. Работим много здраво всеки ден. Нужна е малко по-голяма увереност в момчетата и нещата ще се получат. Необходима ни е една победа, за да излезем от негативната серия. След това стъпка по стъпка продължаваме да работим“, допълни Рибейро пред официалния сайт на клуба.

Португалският специалист се върна на последния мач на Лудогорец – загубата от Милсами в квалификациите на Шампионската лига с 1:2 в Орхей.

„Това е футболът. Играхме страхотно през първото полувреме, но пропуснахме няколко положения, с което и възможността да решим мача. Със сигурност ни е нужно подобрение в играта и аз очаквам да го видя още в следващия мач“, категоричен бе Бруно Рибейро.

Лудогорец има една тренировка в петък вечерта. В събота отборът заминава на режим във Варна, където в неделя излиза срещу Черно море на „Тича“.