София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Защитник на Левски пропуска старта на зимната подготовка

Напомняме, че футболистите на Левски се събират на първа тренировка за 2018 година на 6 януари, а на 9-ти "сините" заминават на подготвителен лагер в Малта

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон ще пропусне началото на зимната подготовка отбора, заради повиквателна за националния отбор на Исландия. Тимът от островната държава ще изиграе приятелски мач с Индонезия на 14 януари и Холмар е част от разширения състав на старши-треньора на исландците Хеймир Халгримсон, който отсега готви своя колектив за финалите на Мондиал 2018.
Напомняме, че футболистите на Левски се събират на първа тренировка за 2018 година на 6 януари, а на 9-ти "сините" заминават на подготвителен лагер в Малта. Точно в този период Холмар ще пътува до Индонезия.
От ръководството на Левски няма да правят проблем на бранителя, въпреки че мачът на националните отбори е извън календара на ФИФА и клубът не е длъжен да освободи своя футболист.