София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Спортното предаване „Дискусионен клуб „Седмиците“ по ТВ Евроком на 01.10.18 ви предлага…

Божидар Искренов - Гиби, Емил Кременлиев и съдията Любе Спасов коментират дербито на кръга

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Темите в Дискусионен клуб „Седмиците“:

Левски спечели дербито срещу ЦСКА.

Имаше ли дузпи, които не отсъди главният рефер Ивайло Стоянов за „червени“ и „сини“ – коментар на легендарния български рефер Любе Спасов.

Какво се е променило във „вечното дерби“ през годините – гости в студиото Божидар Искренов – Гиби, известен като „Радостта на народа“ и Емил Кременлиев – бронзов медалист от Световното първенство в САЩ и капитан и на Левски и на ЦСКА през годините.

Какво познаха експертите от изминалия кръг на водещите първенства от Европа и какви прогнози ще дадат за предстоящите срещи от Шампионската лига и Лига Европа.

В студиото са още Евгени Коцев, който професионално се е занимавал с футбол и е играл в отборите на Септември и Спортист Своге, както и Кирил Глушков – Кико, мениджър събития на една от водещите пивоварни компании у нас и основен двигател на най-мащабния футболен турнир за непрофесионалисти, но не на последно място – дългогодишен фен на Левски.

Красиви момичета, много емоции и любопитни факти.

Всичко това с водещ Станимир Бакалов.

Начало, 22:00 часа, тази вечер.