София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„Излизаме за победа срещу ЦСКА-София”

Николай Митов има само една цел в дербито

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Наставникът на Левски Николай Митов говори преди предстоящото дерби срещу ЦСКА-София. Той смята, че мачът е по-особен, но отборът на „армейците” е същият и не вижда нищо различно от предишния път. Специалистът не се съмнява в подкрепата на феновете и каза, че е на 100 процента сигурен, че ще подкрепят отбора.

"Мачът е по-особен и искам нашият отбор да покаже добра игра. Естествено, излизаме и за победа. Пак играем със същия отбор и няма нищо различно от предния път. Виждам, че футболистите се стараят да пренасят идеите ми на терена, но искам още" – заяви Митов.

"Трябва да влезем по различен начин от предния път, защото не започнахме добре. Левски трябва да играе със самочувствие. Имаме още две-три тренировки и имаме няколко варианта за състава. Познаваме се много добре двата отбора и трудно можем да се изненадаме" -  добави треньорът на Левски.

"Постоянно работим. Важно е да имаме положения и се надявам те да влизат. С Локо Пловдив влязоха пет, с Дунав – не. Нашите фенове винаги са подкрепяли отбора, така че няма нужда да ги призовавам. За тях съм на 100 процента сигурен какво ще направят. За футболистите също" - завърши специалистът.