София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кирил Домусчиев: Започнахме

Новата трибуна ще бъде огледално копие на трибуна "Моци". Това ще е третият сектор, който собствениците на българския шампион - Кирил и Георги Домусчиеви, изграждат на "Лудогорец Арена"

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, сподели, че вече e стартирала работа по изграждането на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена". Босът на "орлите" публикува снимки в официалния си профил във "Фейсбук". От фотосите е видно, че старият сектор е съборен.
Новата трибуна ще бъде огледално копие на трибуна "Моци". Това ще е третият сектор, който собствениците на българския шампион - Кирил и Георги Домусчиеви, изграждат на "Лудогорец Арена". Ако условията са благоприятни, трибуната трябва да бъде готова през месец май."Започнахме!", написа Кирил Домусчиев във "Фейсбук".
Ето така трябва да изглежда новият сектор, в който ще се настаняват феновете на гостуващия състав. По план секторът за гости трябва да е готов да средата на пролетта. След това ръководството на шампионите ще се насочи към сектор "А". Изграждането му обаче ще отнеме малко повече време - около година. След завършването на ремонтите, "Лудогорец Арена" ще отговаря на най-високите изисквания на УЕФА и ще бъде с капацитет малко над 12 000 седящи места.