Мъжкият волейболен отбор на Левски надигра този на ЦСКА (София) в петгеймова драма в столичната зала "Универсиада". „Сините“ играчи на Владимир Николов победиха… | eurocom.bg"> Мъжкият волейболен отбор на Левски надигра този на ЦСКА (София) в петгеймова драма в столичната зала "Универсиада". „Сините“ играчи на Владимир Николов победиха…"/>
Гледай
на живо

Левски надигра вечния съперник в петгеймова драма

Сините волейболисти надделяха над опита на ЦСКА

Левски надигра вечния съперник в петгеймова драма

Мъжкият волейболен отбор на Левски надигра този на ЦСКА (София) в петгеймова драма в столичната зала "Универсиада". „Сините“ играчи на Владимир Николов победиха с резултат 21:25, 25:27, 25:23, 25:19, 17:15 в домакински мач от 19 кръг на Националната волейбона лига.

ЦСКА с по-опитните си състезатели в състава започна по-убедително във вечното дерби във волейбола, но домакините успяха да се „върнат в мача“ след 25:23 в третия гейм и 25:19 в четвъртия. Тайбрекът беше равностоен като игра и от двата тима, но в крайна сметка състезателите на треньора Владо Николов успяха да надделеят и по този начин се доближават към по-челните позиции в родния ни шампионат.