София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПОБЕДИ ЗА САО ПАУЛО И ГРЕМИО, ВАСКО ДА ГАМА И ИНТЕРНАСИОНАЛ НЕ СЕ ПОБЕДИХА

ТРИ МАЧА ОТ ТРЕТИЯ КРЪГ СЕ ИЗИГРАХА ТАЗИ НОЩ

9 годиниБразилейро 7 Телевизия Евроком

Тази нощ се изиграха три мача от третия кръг на „Бразилейрао”. На стадион „Sao Januario”, домакните от Васко Да Гама приеха Интернасионал и не успяха да спечелят, въпреки че започнаха много силно мача и само малшанс попречи на „мореплавателите” да поведат в резултата. Както обикновено се случва след многото пропуски и контролиране на играта през първото полувреме от страна на Васко Да Гама, в самия негов край Нилмар изведе Интернасионал напред с 1:0 /45’/.

През второто полувреме домакините отново опитаха натиск, но мачът стана по-накъсан и изнервен, като дори Алан Рушел от гостите получи червен картон/68’/. След като останаха с човек повече на терена „мореплавателите” натиснаха своя противник и логичното се случи в 81’, когато Сикейра изравни след меле в полето на гостите и оформи крайното 1:1.

В друг мач от вечерта, Сао Пауло не допусна изненада и се справи без проблеми срещу новака Жонвил, побеждавайки го с 3:0. Матю Дори откри резултата за домакините в 11’ минута, а Мишел Бастос /59’/ и Алешандре Пато /86’/ добавиха нови два гола за 3:0.

Гремио успя да се наложи с минималното 1:0 при домакинството си на Фигуеренсе и след смяната на Луиш Феипе Сколари, като че ли добрите моменти за тях изглежда тепърва предстоят. Единствения гол в срещата отбеляза Браян Родригес в 79’ минута.

Тази вечер в 22:00 часа, очаквайте в пряко предване по Евроком двубоят между отборите на Флуминензе и Коринтианс. Шоуто е гарантирано.